Търсенето на подкрепа е задача на кандидата за министър-председател. Това

...
Търсенето на подкрепа е задача на кандидата за министър-председател. Това
Коментари Харесай

Атанасов: Разчитам на г-н Денков, той е диалогичен, мек, разумен

Търсенето на поддръжка е задача на претендента за министър-председател . Това разяснява съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов по.

Има излъчен претендент за министър председател , през днешния ден е изискал среща с политическите сили в Народното събрание. Изключително значимо е по какъв начин ще бъдат събрани останалите гласове ”, сподели Атанасов.

Относно ГЕРБ, той разяснява: „ Те бяха разочаровани, че Политическа партия не са отишли на среща с тях . Това беше тактическа неточност на Политическа партия. Сега да ги запитвам ГЕРБ, откакто те по този метод оценяваха държанието на Политическа партия, за какво през вчерашния ден не пристигнаха на Председателски съвет ”, сподели Атанасов.

Той удостовери, че Демократична България ще дадат поддръжката си за кабинета , само че работа на мандатоносителя е да обезпечи останалите гласове. Шансовете не били доста високи. „ Би трябвало да бъде окомплектован кабинет и да бъде препоръчан ”, сподели Атанасов.

И напомни, че по Конституция Народното събрание избира министър-председател, а по негово предложение се избира Министерски съвет.

Разчитам на господин Денков, той е диалогичен, мек, рационален, уповавам се, че има проект. Трябва да се направи изпитание. За да се движим напред е добре България да се ръководи от новаторски сили, не от реставраторски ”, сподели Атанасов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР