Търсенето на качествен дефанзивен халф е приоритет в лятната селекция

...
Търсенето на качествен дефанзивен халф е приоритет в лятната селекция
Коментари Харесай

Неймар и компания убедили халф на Наполи за ПСЖ

Търсенето на първокласен отбранителен халф е приоритет в лятната селекция на Пари Сен Жермен, а старши треньорът Томас Тухел упорства най-вече за привличането на Алан Маркес. През януари Наполи изиска за своя футболист 100 млн. евро и, разумно, до договорка не се стигна. Смята се, че след края на сезона Алан може да бъде притеглен за надалеч по-приемливите 60 млн.

Според UOL Esporte Неймар и останалите бразилци в състава на ПСЖ - Тиаго Силва, Маркиньос и Даниел Алвеш, са убедили своя съотечественик да упорства за трансфер в Париж. Изданието твърди, че халфът се надява от Наполи да одобряват офертата на френския гранд. Пред медиите обаче той съобщи, че би се радвал да остане в Неапол.

" Да, желая да остана. Сега мисля напълно за идните мачове. Първо би трябвало да победим Рома. После идва ред на Лига Европа. Не мога да кажа кой е любимец в шампионата. Арсенал и Челси сигурно имат упоритости в шампионата. Ще е забавно, в случай че се срещнем с Челси и някогашния ни треньор Маурицио Сари ", сподели Алан Маркес.

От началото на сезона бразилецът има 25 мача и 3 асистенции в Серия " А ".
Лига 1 30 кръг, неделя 31 март  Тулуза 18:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР