Търсенето на газ в черноморския блок Тервел“ продължаваНадеждите за откриване

...
Търсенето на газ в черноморския блок Тервел“ продължаваНадеждите за откриване
Коментари Харесай

Вечерни новини: Търсенето на газ в черноморския блок „Тервел“ продължава; Жега на европейския жилищен пазар

Търсенето на газ в черноморския блок „ Тервел “ продължава
Надеждите за разкриване на газ в българската акватория на Черно море стават все по-големи в последните години. А откакто прилежащите Турция и Румъния откриха нови огромни находища, наподобява все по-реалитично такива да бъдат открити и край България.
Екстремно горещо е и на европейския жилищен пазар
Мариан Б. и сътрудникът ѝ имат личен апартамент в Париж от седем години. Когато вземат решение да купят по-голямо жилище, след раждането на второто им дете, съумяват да открият идеалното за тях жилище на цена, която отговаряла на бюджета им. Но откакто разговаряли с банки за заем, решили да останат чартърен. Мотивът им – цената на заема.
Индия стана четвъртата нация, кацнала сполучливо на Луната
Дни след гръмкия неуспех на Русия, Индия реализира сполучливо кацане с кораба „ Чандраян-3 “ на към момента неразучения южен полюс на Луната. Постижението ѝ е историческо и я утвърждава като все по-важна галактическа суперсила в тази извънредно перспективна ниша, характеризираща се с възходящи вложения и упоритости както от частния, по този начин и от държавния бранш.
Глобалната самодейност на Клинтън се събира в Ню Йорк с българско присъединяване
Глобалната самодейност на Клинтън (GCI) ще събере още веднъж тази година „ водачи, иноватори и мечтатели “ – от президента на Световната банка Аджай Банга и министър-председателя на Бахамските острови Филип Е. Дейвис до основния изпълнителен шеф на Airbnb Браян Чески, създателя на World Central Kitchen Хосе Андрес и основния изпълнителен шеф на Ford Foundation Дарън Уокър.
Кабинетът „ Денков “ утвърди изключение от съветските наказания за АЕЦ „ Белене “
Правителството позволи на Националната електрическа компания (НЕК) да работи най-малко още една година с съветската „ Атомстройекспорт “ по поддръжката на оборудването за АЕЦ „ Белене “. На днешното си съвещание Министерският съвет утвърди следващо изключение от регламента, въвеждащ ограничаващи ограничения поради войната на Русия в Украйна.
Хърватия пусна мобилно приложение за виртуални разходки из страната
За всички фенове на пътешествията няма по-приятно възприятието от визитата на разнообразни дестинации и  запознанството с нови хора, просвета и история. Хърватия е решила да заложи на един не толкоз известен, само че пък явно сполучлив способ за привличане на туристи – виртуални разходки.
Времето ще е на страната на Европа и тази зима
По-голямата част от Европа ще бъде обхваната от малко по-високи температури от естественото през октомври – декември тази година, демонстрират последните прогнози на Weather Company. Очакваните температури ще бъдат сред 0.5 и 1 градус по Целзий над междинните за по-голямата част от Европа през четвъртото тримесечие.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР