Търсен с Европейска заповед за арест от гръцкото правосъдие за

...
Търсен с Европейска заповед за арест от гръцкото правосъдие за
Коментари Харесай

Оставиха под домашен арест българин, издирван в Гърция за сводничество

Търсен с Европейска заповед за арест от гръцкото правораздаване за трафик на хора и сводничество българин получи мярка за неотклонение " домакински арест " от състав на Окръжния съд в Хасково и по този начин отхвърли настояването на прокуратурата за най-тежката мярка " задържане под стража ", оповестиха от Съдебната палата.

С. А. (42 г.) е бил арестуван на 19 май при излизането си от страната за Турция през Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ". Съдът в град Халкидики в южната ни съсека го търси за осъществяване на наказателно произвеждане за две закононарушения - трафик на хора и сводничество, за които закононарушения се планува наказване " Лишаване от независимост " за период до 10 година, съгласно гръцкия Наказателен кодекс.

Престъпленията са осъществени през месец август 2013 година, а в това време С. А. има непрекъснато местопребиваване, където е открит трайно със фамилията си, заради което заплахата да се укрие или извърши закононарушение е по-ниска, до осъществяване на същинското произвеждане по екстрадиция. Определението предстои на обжалване или митинг в Апелативния съд в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР