Търсен е човек, който да топли мястото, а всъщност Симеонов

...
Търсен е човек, който да топли мястото, а всъщност Симеонов
Коментари Харесай

Марияна Николова е завеса, зад кулисите ще дъпра конците пак Валери Симеонов!

Търсен е човек, който да топли мястото, а в действителност Симеонов както до момента да взема решенията зад завесата. Тази кадрова рокада очевидно е била взета в деня на подаване на оставката на Симеонов. Допускам, че поради това той по този начин елементарно и изведнъж подаде оставка, откакто цялостен месец преди този момент се кълнеше, че няма да я подаде.

Обещана му е била подмолна власт вместо публично изгубената. Това написа някогашната депутатка от "Атака " Магдалена Ташева.

Оставката на Валери Симеонов е официална. Мъчно ми е за майките... Те мислят, че са удържали победа. Нечувано е заместник-министър-председател да предлага секретарката си да заеме неговото място. Марияна Николова, също така, е герберка, а преди този момент - царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Номинацията й е прелестен излаз от обстановката и за Борисов, и за Валери Симеонов. Като юристконсултка на "Топлофикация София " и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в отбрана на олигархичните ползи против публичния интерес, написа още тя във фейсбук.

Тя е човек на енергийните "вампири " - монополистите. Тя неслучайно е била назначена за началник на неговия кабинет от 9 души, в който доминираха царски протежета като някогашната (анти)социална министърка Христина Христова в кабинета Сакскобургготски-Доган, показва Ташева.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР