Търсачите на слънце, които са си осигурили изгодна почивка в

...
Търсачите на слънце, които са си осигурили изгодна почивка в
Коментари Харесай

„Моят комплект куфари за най-добра покупка сега е само £59, това е задължителен артикул за летовници с ограничен бюджет“

Търсачите на слънце, които са си обезпечили преференциална отмора в разпродажбите за пътешестване през януари, могат да прекарат почивката си в още по-добре започнете с малко багаж на понижена цена.

Тъй като известни марки като Samsonite, Antler и American Tourister не престават да оферират огромни отстъпки за куфари в своите сезонни разпродажби, опитните пасажери могат да спестят пари от скъпи калъфи и ръчни чанти. Но за всеки, който избира да похарчи пари за Sangria, в сравнение с за куфари, открихме страховит комплект багаж на понижена цена, който може да бъде просто билетът.

Наличен от Wowcher, комплектът куфари Diamond Hard Shell от три елементи е понижен от £132 на единствено £59,99, предлагайки обилие от мощ за пакетиране със своите огромни, междинни и куфари с размер на кабината. След като към този момент ги купих предходната година, когато бяха в продажба за £69, мисля, че те са брилянтна договорка на най-ниската им цена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Най-добрите евтини ваканции във Франция от £176...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР