Търпението си има граници, дори и да те наричат Мара

...
Търпението си има граници, дори и да те наричат Мара
Коментари Харесай

Пияна ли е?!? Мара Отварачката кресна към Дзвера: Ще ви светя маслото - на теб и на нея!

Търпението си има граници, даже и да те назовават Мара Отварачката, а и от дълго време да си потвърдила, че можеш доста да понасяш и да си мълчиш, в случай че те възнаградят със " изсъхнало ".

Е, от време на време обаче чашата прелива и нищо не може да спре това. Вероятно сходна е и обстановката с Мария, която крепко се закани на мъжа си, че в случай че посмее да й постави рога, ще го очисти - и него, и любовницата му.

" Присъдата е гибел. Ако този, който обичам ме съобщи с някоя фуста, това ще последва ", зарича се Мария, която е изпраскала това още в изявление с Венета Райкова.

Мнозина обаче одобриха на майтап думите й, тъй като певачката елементарни побой на мъжа си, та една невярност ли няма да елементарни?! " Не, че нещо, само че за мен милион пъти по-долното и гадно е да те бие, в сравнение с да ти изневери. Насилието е закононарушение. Така че да ги разправя тия на оня, дето духа, не й имаме вяра ", разясняват в нета.

Помним по какъв начин някогашните мъже на Мара - Митко Андонов и Християн Гущеров освен й слагаха рога, а и си откриха стремително втори дами след раздялата. Пък и самата Мария беше признавала намерено, че Хриси, както го наричаше, й е изневерявал. При това го разгласи обществено.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Митко Андонов Християн Гущеров изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР