Търпението ни свърши към вас, скъпи управляващи!, написа във Фейсбук

...
Търпението ни свърши към вас, скъпи управляващи!, написа във Фейсбук
Коментари Харесай

Анна Александрова, ГЕРБ: Търпението ни свърши към вас, скъпи управляващи! Оставка!

" Търпението ни свърши към вас, скъпи ръководещи! ", написа във Facebook депутатът от ГЕРБ Анна Александрова.

Тя изля в обществената мрежа възмущението си от държанието на премиера Кирил Петков в пленарната зала, което съгласно нея било " подигравка с българския парламентаризъм ".

Публикацията й в обществената мрежа е реакция на това, че ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова бе прекъсвана в Народното събрание и й бе отнемана думата, което провокира безпорядък в Народното събрание.

Александрова уточни, че Петков не е дал отговор на нито един съответен въпрос на народните представители, отказал да даде изясненост по значими тематики за хората, траял безконтролно да издава присъди и да прави внушения по тематики, от които явно няма никаква визия.

" Председателят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова беше прекратена и й беше отнета думата, тъй като изложи управническия неуспех на хора, които месеци наред карат България към тотална рецесия и съсипия! ", написа още Александрова и приключва с " Оставка! "

Ето и цялостната обява на Анна Александрова във Facebook:

Търпението ни свърши към Вас, скъпи ръководещи!
Поведението на премиера Кирил Петков през днешния ден в пленарна зала бе подигравка с българския парламентаризъм, тъй като не отговори на нито един съответен въпрос на народните представители, отхвърли да даде изясненост по значими тематики за хората, продължи безконтролно да издава присъди и да прави внушения по тематики, от които явно няма никаква визия.
Председателят на ПГ ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова беше прекратена и й беше отнета думата, тъй като изложи управническия неуспех на хора, които месеци наред карат България към тотална рецесия и съсипия!
Оставка!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР