Таро картите имат дълга история. Съществуват кабалистични, египетски, цигански легенди

...
Таро картите имат дълга история. Съществуват кабалистични, египетски, цигански легенди
Коментари Харесай

С помощта на тези карти ще разберете бъдещето си!

Таро картите имат дълга история. Съществуват кабалистични, египетски, цигански митове по отношение на техния генезис. Всички карти носят някакъв вълшебен, тайнствен съставен елемент.

Гадаенето благодарение на карти Таро оказва помощ да гледате на живота от разнообразни гледни точки, разкриват ви езотерична информация и развиват интуицията ви.

Изберете една Таро карта и разберете какво ви очаква…

1) Рицарски меч

Не постоянно разпределяте вярно времето и силите си. Това ви дава чувство за дискомфорт. Поради това постоянно спорите с други хора и ви се коства, че непрекъснато ви поучават.

Трябва да помислите за обстоятелството, че всички изказвания по ваш адрес са оправдани. Но имате превъзходен разум и предвидливост, които ще ви оказват помощ да се движите единствено в вярната посока.

2) Карта Жезъл

Ще получите значима вест и триумф. Най-вероятно очаквате покачване или безценен подарък. Ще можете да получите всичко, което желаете.

В несъгласие с ваш съперник или непосредствен човек ще спечелите чиста победа. Тази карта ви дава обещание триумф и шанс! Не пропускайте този миг!

3) Рицарска купа

Не напрягайте сърцето и мозъка си с ненужни проблеми. Когато на душата ви е леко, ви е доста по-лесно да се справите с проблемите. Във вашия случай това е доста значимо.

Вижте още: Три ангела са пристигнали при вас! Изберете един и получете обръщение!

Не задържайте нищо в себе си. Ако желаете да говорите, направете го. Покажете предпочитание, не се отхвърляйте.

Споделете теста с приятелите си! Ще им бъде забавно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР