Тържеството бе в известния хотел под Тепетата, а самото подписване

...
Тържеството бе в известния хотел под Тепетата, а самото подписване
Коментари Харесай

Племенницата на Маргините се омъжи

Тържеството бе в известния хотел под Тепетата, а самото сключване на младоженците беше на изнесена гала в градината на хотела.Булката бе отведена до олтара от своя татко някогашният брачен партньор на Марияна Маринова. Там с неспокойствие я очакваше Юра, който я посрещна със слово написано персонално от него, а думите му разплакаха не един двама от присъстващите.

Маргините не бяха видяни на церемонията,

само че пък тяхната майка Соня Маринова почете сватбата. След подписването купонът продължи в ресторанта, където Бисера и Юра и танцуваха първия си танц като семейство. За него младоженците бяха избрали песента на Брадли Купър и Лейди Гага от кино лентата „ Роди се звезда “ " Shallow ".

Черешката на тортата беше Софи Маринова,

която безусловно подвигна всички по столовете и масите. Сред близо 300-те посетители бе и фолк дивата Анелия, която е близка другарка на Марияна Маринова. Сестрата на Маргините е кръстница на дъщерята на певицата и Коко Динев – Ивон.

Бисера и Юра се сгодиха предходната година.

Предложението за брак пристигна на връх 23-тия й рожден ден в заведение в Пловдив. Двамата дружно от пет години, като любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Пловдивчанинът с арменски корени е наследник на прочут месарски необут. Завършил е езиковата гимназия в града под Тепетата.

Преди шест години влезе в престъпните летописи след пукотевица с газов револвер в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едвам 19-годишният Юра бе освободен против гаранция от 6000 лева платени от татко му.

Бисера е приключила частна професионална гимназия по стопанска система, само че огромното й предпочитание постоянно е било да се занимава с мода. От известно време тя се изявява като дизайнер и има онлайн бутик написа „ България Днес “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР