Тарикати ​въртят нелегален паркинг в центъра на Пловдив и събират

...
Тарикати ​въртят нелегален паркинг в центъра на Пловдив и събират
Коментари Харесай

Тарикати взимат по 2 лв. за незаконен паркинг на пъпа на...

Тарикати ​въртят незаконен паркинг в центъра на Пловдив и събират по 2 лева такса. Бизнесът се върти на празен имот, на ъгъла на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и ул. „ Раковска “. За това сигнализира Йордан Игнатов. Наскоро той паркирал там автомобила си, защото нямало места на общинския паркинг пред ДКЦ-1, където отивал на обзор. Когато след час си тръгвал, видял, че различен автомобил – мерцедес с № РВ 9999 АВили Сухопътни войски., е запушил входа, а до возилото стоял мускулест млад мъж с остригана глава и татуировки по ръцете. Игнатов го попитал дали ще потегля с цел да може да излезе, а мъжът жестоко му споделил, че е паркирал в частен паркинг. Представил се за притежател и изискал 2 лева

Човекът му ги дал и си тръгнал, без да получи касов бон. Не съм за двата лв., само че на това място по нищо не проличава, че е паркинг. Нито има табела, нито преграда, нито издават касова записка, възмущава се Йордан Игнатов. След няколко дни той минал около противозаконния паркинг пешком и видял мерцедеса спрян на същото място. Якият „ касиер “ го нямаше, само че очевидно е чакал нови жертви в близкото кафене, подозира пострадалият.

За противозаконното събиране на пари, той подал тъжба до началника на IV районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи Пловдив. В същата е описал, че разучил кой е мъжът с мутренски тип и държание. Разбрал, че преди време той е упражнявал „ занаята “ към ресторант на ул. „ Отец Паисий “ и създавал проблеми на общинските чиновници от Оперативна програма „ Паркиране и репатриране “.

Репортерска инспекция откри, че на входа на незаконния паркинг, където имаше десетина коли, стои мерцедес, само че с различен номер РВ 4041 Конституционен съд. Вътре седеше мъж и пушеше. След половин час той излезе от колата и се разноски сред спрелите возила. Малко по-късно дойде Пежо с № РВ 0304 РА и паркира вътре. От него излезе мъж, отговарящ на описанието на Игнатов. Размени няколко думи с чакащия мъж, след което се качи в спрелия пред входа мерцедес и го подкара с мръсна газ. Другият остана на " работното място ".

Живущи наоколо разясняват, че въпросният терен е общински, само че от години запустял, и от дълго време се употребява за противозаконен паркинг. Носи се и друга мълва, че е благосъстоятелност на някой си доктор Касабов, а " касиерите " били ​наети от него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР