Търговско-развлекателният център Ретровил в Киев беше обстрелян от руските войски,

...
Търговско-развлекателният център Ретровил в Киев беше обстрелян от руските войски,
Коментари Харесай

Откриха TikTok „навигатор, заради когото руснаците стреляха по мол в Киев СНИМКИ

Търговско-развлекателният център " Ретровил " в Киев беше обстрелян от съветските войски, тъй като локален гражданин снимал и в мрежата изтече местоположението на оборудването на въоръжените сили на Украйна в този регион.

Това се разисква в канала на Telegram Blood And Honor Ukraine.

Снимка на следствията от обстрела на руснаците на комерсиалния център направи сътрудник на " Апостроф ".



Както показват ползвателите, киевчанинът Павел Артемиев, роден през 1985 година, който живее на проспект Минск, в действителност " повел " нашествениците към търговско-развлекателния център.

По-късно той беше арестуван и признал, че е разгласил видео в TikTok с украинска военна техника в столицата покрай Ретровил.



" Напълно осъзнах грешката си и се оправдавам на всички, които съм наранил. Не правете като мен, в никакъв случай не снимайте военна техника на въоръжените сили на Украйна... Те бързо намират и бързо санкционират ", сподели той във видео, което беше оповестено онлайн.

Припомняме, в нощта на 21 март имаше ракетен удар по квартал Подолски в Киев, вследствие на офанзивата починаха осем души. Експлозията провокира пожар и унищожи мола. Повредени са и прозорците на околните къщи и паркираните наоколо коли.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР