Търговски аташета на страни от Европейския съюз и Канада останаха

...
Търговски аташета на страни от Европейския съюз и Канада останаха
Коментари Харесай

Европейски дипломати в Букурещ възхитени от „Абритус“ и „Свещарската гробница“

Търговски аташета на страни от Европейския съюз и Канада останаха възхитени от Археологическия резерват „ Абритус “ край Разград и Свещарската гробница край Исперих.

Те посетиха Лудогорието по покана на регионалния шеф на Разград доктор Деян Димитров. Визитата е част от подетата от доктор Димитров самодейност за създаване и осъществяване на общ проект за развиване на туризма в петте области, обединени в Северен Централен регион. Посещението бе проведена със съдействието на Посолството на Република България в Букурещ и на ръководителя на Службата по търговско-икономическите въпроси там Ивайло Маринов. В делегацията бяха включени още публицисти от водещи румънски медии, изявени блогъри и инфлуенсъри от северната ни съседка.

Очаква се през тази седмица гостувалите в област Разград публицисти да разгласяват в медиите си в Румъния поредност от материали за визитата си в Лудогорието.

„ Те също бяха възхитени от видяното и чакам, че откакто споделят усещанията си със своята публика, ползата на туристите от северната ни съседка към нашата област ще се увеличи. Още повече, че стартира и сезонът по нашето Черноморие, което е обичана дестинация за доста румънци “, разяснява доктор Димитров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР