Търговската марка на Ryanair за билети от 0.99 евро и

...
Търговската марка на Ryanair за билети от 0.99 евро и
Коментари Харесай

Ryanair обяви краят на ерата с билети по 9.99 евро

Търговската марка на Ryanair за билети от 0.99 евро и 9.99 евро няма да се види за " няколко години " заради внезапно растящите цени на горивата. Това споделя шефът на нискотарифната самолетна компания Майкъл О`Лиъри в изявление за програмата Today на BBC Radio 4.

Според него междинната цена на Ryanair ще се увеличи с към 10 евро през идващите пет години, от към 40 евро (£33,75) през предходната година до почти 50 евро до 2027 година
Пазарни упования
Въпреки че растящите цени на горивата, които оказват въздействие върху цените на самолетната компания и понижават покупателната дарба на хората, О`Лиъри е уверен, че броят на клиентите ще остане постоянен. Той счита още, че пасажерите ще се насочат по-масово към по-евтини други възможности като Ryanair и EasyJet. Авиокомпанията чака доставка на 50 нови самолета Boeing 737 с по-висока успеваемост и по-ниски излъчвания тази зима.

Цените на самолетните билети са под напън поради възходящите разноски - авиационното гориво е поскъпнало с сред 60 и 70% за последната година, нарастват и летищните такси.
Реклама
Наскоро от Ryanair оповестиха, че чакат тя да се върне към равнищата на облага отпреди пандемията тази или идната година. Компанията регистрира облага от 170 млн. евро за първото тримесечие на финансовата година, което е много по-малко от резултата от 243 млн. евро за същия интервал на 2019 година Приходите са 2.6 милиарда евро по отношение на 370 млн. евро година по-рано, когато пазарите в Европа бяха ударени от рестриктивните мерки за пътешестване.

При възобновяване от COVID-19, Ryanair се утвърди като най-голямата самолетна компания в Европа по превозени пасажери, като изпревари Lufthansa Group. Очакванията са превозвачът да има 15% повече пасажери от 2019 година през летните месеци и още 10% растеж, предстоящ до идващото лято, сподели О`Лиъри.
Свързани публикации Wizz Air възобновява полетите сред Москва и Абу Даби посредством свое сдружение в ОАЕ 11 август 2022, 10:07 Авиационният бранш се изправя пред дефицит на механици 30 юли 2022, 10:48 Авиокомпаниите губят или забавят от ден на ден багаж поради дефицита на личен състав 14 юли 2022, 09:40 Лятото на летищния безпорядък 8 юли 2022, 06:21 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Калина Горанова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР