Търговията с олимпийски игли в Игрите през 2024 г. се

...
Търговията с олимпийски игли в Игрите през 2024 г. се
Коментари Харесай

Олимпийската треска за търговия с пинове обхвана Игрите в Париж през 2024 г.

Търговията с олимпийски игли в Игрите през 2024 година се завръща за Игрите в Париж през 2024 година — и е по-популярна от всеки път.

Дългогодишната традиция, от време на време наричана „ неофициална спортът на олимпийските игри “, включва търговия и събиране на публични игли за държави както и игли от медийни мрежи, градове домакини и спонсори. Тази година звездата от тима на Съединени американски щати по гимнастика Симоне Байлс даже има своя персонална игла: малко златно сърце с нейния автограф вътре.

„ Колко игли съществуват? Трябва да са най-малко милиони, “ игла сподели запалянкото Ед Шнайдер във видео на Olympics.com.

Игрите в Париж започнаха, практиката се изля в обществените медии със спортисти и почитатели, които разгласиха видеоклипове, възкликващи на обичаната традиция. Почти 17 000 изявления в Tiktok съдържат хаштага #pintrading.

Някои от най-големите имена в света на спорта даже се включиха в заниманието, в това число Серена Уилямс, която наричаше себе си „ първокачествен колекционер на щифтове “ във видео, публику...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР