Търговията на Мартина Огнянова с носени дрехи и обувки върви

...
Търговията на Мартина Огнянова с носени дрехи и обувки върви
Коментари Харесай

Мартина захлеби от подаръците на Слави

Търговията на Мартина Огнянова с носени облекла и обувки върви с цялостна мощ. Бившата обичана на Слави Трифонов интензивно разпродава подаръците си от Дългия. Някогашната хубавица реши да се лиши от над 100 чифта обувки и скъпи одежди. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че пенсионираната балерина е съумяла да изтъргува маркова рокля с перли и камъни „ Сваровски ” за 2500 лв..

„ Рокля украшение. Момичета, с огромно неспокойствие ви представям една рокля фантазия. Правена е по поръчка за мен. Изработена е от перли и „ Сваровски ” кристали. Обличала съм я единствено един път, за мотива, за който беше поръчана. Носена е тъкмо 2 часа. Размерът е S/XS. Купувана е за 7000 лв.. Моята цена за вас е 2500 лв. ”, пишеше в обявата на Мартина, само че тези дни я актуализира, че към този момент е продадена. Най-вероятно родителите на някоя заможна абитуриентка са я купили.



Огнянова ловко подчертава точно на обстоятелството, че обувките и одеждите стават за идните балове и са в безупречно положение. Дори години след раздялата си със Слави Трифонов Мартина продължава да пази скъпи тоалети и обувки, които той й е подарявал по време на буйната им връзка. Днес някогашната обичана на шоумена и политик не се облича в публични облекла и не носи токчета. Именно поради това е решила да захлеби около подаръците, останали от Слави.



Огнянова е махнала част от продадените неща

„ Цените са изкусителни. Приятно извършване на покупки! Напомням, че в челен пост в групата, съм пуснала към 50 чифта други доста специфични обувки на цени със 70% по-ниски от продажната им цена. Повечето от моделите са извънредно подобаващи за абитуриентски бал или различен формален мотив. Мили дами, желае ми се да се освободя бързо от към 100 чифта от моите обувки. Някои са чисто нови. Повечето са носени един път и са в безукорен тип! Много малко от чифтовете са носени 2-3 пъти. Всеки един от чифтовете е купуван за над 1000 лева, множеството даже над 2000 лева ”, написа Мартина, която е много актива по групите за маркови находки. „ Уикенд ” се натъкна на разгласи на Огнянова и в два от най-известните уеб сайтове за разгласи. Красавицата търгува марковите чепици по 250 лв. чифта, даже и истински сандали на „ Фенди ” костват толкоз при някогашната танцьорка.

„ Ако Мара Отварачката закъса за маркови парцали, може да си купи остарели модели за без пари от Мартина ”, майтапят се в обществените мрежи по адрес на заралийката, която е известна с култовете си за скъпи облекла и аксесоари.



Тези обувки са по-подходящи за жриците на любовта



До момента Мартина е съумяла да продаде най-скъпата рокля, тази от 2500 лв., както и няколко чифта обувки. Общо хубавицата е захлебила с малко над 3 бона. Голяма част от предлаганите чепици и чанти са много ретро и поради това не намират своите възторжени купувачи. Повечето дами избират да си вземат нови сандали на по-евтина марка, само че да са модерни, в сравнение с скъпа марка, само че модел отпреди 10 години.

Огнянова предлага и продукти, подобаващи за жриците на любовта – дантела и 20-сантиметрови токове, които са идеални за някой стриптийз клуб. Уви, Анита Мейзер е болна и бере душа в турска клиника, а Светлана Гущерова, някогашна Гонзовица, към този момент е порядъчна жена и не е в занаята, с цел да ги купят от Огнянова, майтапят се зевзеци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР