Търговище. Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от

...
Търговище. Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от
Коментари Харесай

Търговище: Народният представител д-р Венка Стоянова и общинските съветници от ГЕРБ подпомогнаха участието на талантливо момиче в международен певчески конкурс

Търговище. Народният представител доктор Венка Стоянова и общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ-Търговище подариха част от възнагражденията си, с цел да подкрепят присъединяване на 13-годишната Елеонора Димитрова в XIV Международен певчески конкурс за деца и младежи „ Golden sunshine ” в град Шиофок, Унгария. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На вокалната конкуренция седмокласничката завоюва първото си Гран При и показа напълно възобновения си репертоар на кораба „ Сейнт Миклош “ на езерото Балатон. Народният представител доктор Венка Стоянова поздрави Елеонора за постигнатия триумф и й пожела нови достижения, с които да популяризира Търговище и България.
Конкурсът се провежда от Центъра за обучение и просвета в Шиофок. В рамките на три дни, реализатори от Босна и Херцеговина, Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Словакия, Румъния и България имаха опция да показват своите гласови благоприятни условия и артистичност в региона на известната и занимателната ария.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР