Търговецът на складове Costco нашумя в края на миналата година,

...
Търговецът на складове Costco нашумя в края на миналата година,
Коментари Харесай

Costco продава 200 милиона долара в злато и сребро месечно. Ето защо трябва да купите сега.

Търговецът на хранилища Costco нашумя в края на предходната година, когато стартира да продава златни кюлчета от 1 унция на своите членове. Всъщност имаше толкоз огромно търсене на благородния метал, че търговецът на дребно имаше проблеми с поддържането на злато на склад, като запасите се разпродаваха в границите на минути след прибавянето им към уеб страницата им.

Оттогава Costco добави други скъпи метали към листата си с налични инвентари, в това число сребърни монети, което улеснява членовете му да влагат във физическо злато и сребро като част от постоянните си процедури за извършване на покупки. И въвеждането на тези артикули с висока стойност направи начинанието на Costco в продажбите на благородни метали още по-успешно, като в този момент търговецът на дребно продава злато и сребро на стойност сред $100 милиона и $200 милиона всеки месец, съгласно скорошна оценка на Wells Fargo.

Но търсенето на злато, сребро и други благородни метали не стопира дотук. Интересът към вложението в злато се повишава през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР