Търговецът на парфюми трябваше да гостува заедно с любимата си

...
Търговецът на парфюми трябваше да гостува заедно с любимата си
Коментари Харесай

Гаджето на Айлин я изостави: Не удържа на обещанията си

Търговецът на парфюми трябваше да гостува дружно с обичаната си в „ Преди обед “, само че за изненада на феновете тя се появи сама. Айлин призна, че се познава с него още от преди влизането си в шоуто и двамата се познават от общи другари. Фарид не я е гледал в „ Ергенът “, тъй като не приказва български.

В студиото се появи и Ерген №2 Евгени, a Айлин го сюрпризира с новината, че ще излизат дружно четиримата с Валерия. Пианистът показа новата си ария " Хубава си моя горо ".

Айлин си призна, че около връзката си се е трансформирала в домошарка. Фарид готвел прелестно, за това прекарвали вечерите си у дома. Бащата на хубавицата одобрил незабавно кандидат-зетя, за разлика от другите мъже, с които Бобева излизала до момента. Тя също познава фамилията му, което живее в Германия.

Бобева беше една от най-красивите участнички в „ Ергенът “. Макар да не съумя да се пребори за сърцето на Евгени Генчев, синеоката хубавица завоюва много популярност, надлежно и голям брой работни задължения - реклами, фотосесии, присъединяване в музикални клипове. Ето, че Айлин към този момент може да се похвали и с шанс на любовния фронт.

Инфо:  hotnews.bg

Тагове: Ергенът Айлин Бобева Евгени Генчев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР