Търговецът на дребно за здраве и красота Boots стартира нещо,

...
Търговецът на дребно за здраве и красота Boots стартира нещо,
Коментари Харесай

Бивш служител на Boots споделя най-добрия съвет за пазаруване 48-часова разпродажба „по-добра от Amazon Spring Deal Days“

Търговецът на дребно за здраве и хубост Boots започва нещо, което ще даде на купувачите 20 % отстъпка от определени първокласни артикули за хубост, аромати и No7 линии. Отстъпките обаче не се прибавят автоматизирано и клиентите ще могат да получат достъп до офертата единствено посредством въвеждане на код на касата.

От четвъртък, 21 март до петък, 22 март, всеки, който ще има достъп до офертата. Тази светкавична ликвидация включва наложителни артикули от емблематични марки за хубост като Estee Lauder, Huda Beauty, No7, Jean Paul Gaultier и доста други.

Въпреки това, откакто работих за Boots в продължение на четири години преди да се причисля към The Mirror, имам съвет за извършване на покупки, който трансформира разпоредбите на играта, който ще ви помогне да получите най-хубавото за парите си, когато става въпрос за закупуване на договорка.

Офертата е в действие по същото време като Amazon Spring Deal Days, на които стотици продукти за хубост бяха понижени в световния търговец на дребно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР