Търговец, който улови неотдавнашния подем на крипто пазара, е намалил

...
Търговец, който улови неотдавнашния подем на крипто пазара, е намалил
Коментари Харесай

Известен трейдър се отдръпва от търговията с криптовалути – ето защо

Търговец, който " улови " неотдавнашния напредък на крипто пазара, е понижил доста присъединяване си в бранша на цифровите активи заради неотдавнашния застой на цената на Биткойн.

В неотдавнашна актуализация за своите клиенти в YouTube анализаторът, прочут като “ ” изясни, че корекцията на Биткойн (BTC) от почти $28,500 до към $27,000 предходната седмица го е предиздвикала да излезе от крипто пазарите.

Той изрази неналичието си на оптимизъм за актуалната пазарна конструкция на Биткойн, което го е предиздвикало да понижи рисковата си експозиция. Той призна, че е претърпял незначителна загуба с Биткойн, само че е постигнал обилни облаги с Лайткойн (LTC) и XRP .

Въпреки рентабилността на позициите си в Лайткойн и XRP, DonAlt счита, че слабостта на Биткойн допуска, че неотдавнашното рали при алткойните може да не е стабилно в дълготраен проект.

Той изрази угриженост по отношение на реализирането на облаги от алткойни, до момента в който механически е сбъркал за Биткойн, защото този сюжет нормално се случва към края на ралито. DonAlt акцентира, че през последните седмици Биткойн се търгува в диапазон, до момента в който пазарът на акции демонстрира забележителна мощ.

Наблюдавайки неналичието на забележителен приток на средства към Биткойн макар позитивното показване на фондовия пазар, DonAlt изрази индиферентност да продължи да взе участие интензивно на крипто пазара.

В умозаключение DonAlt съобщи, че избира да остане настрани, вместо да рискува облагите, които е осъществил с алткойни по време на неотдавнашния пазарен напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР