Търговец е успял да измами над 30 души, след като

...
Търговец е успял да измами над 30 души, след като
Коментари Харесай

Търговец мами с матраци, прибира по 1000 лева

Търговец е съумял да измами над 30 души, откакто е взел от тях приблизително по 1000 лв. за матраци, които не им е доставил.

Полицията и Комисията за отбрана на потребителите разследват случая, за който описа бТВ. Търговецът, представящ се за Кирил Николов, към този момент не работи във компанията и се укрива. 

За измамата споделя семейство Стоянови, които участвали на презантация на матраци по време на лятната си отмора в хотел в Тетевен. Те подписали контракт, платили капаро 300 лв. и след това изпратили още 700. 

След като обаче никакъв матрак не идва в определение период, хората почнали да звънят по телефона на търговеца, който, предстоящо, не вдигал. От компанията, в която работел по време на презантацията, обяснили, че към този момент не е при тях. 

„ Попитах го от кое място накъде Кирил Николов има контракти от вашата компания, той нищо не ми отговори. След една седмица отново се чухме, сподели: „ Подал съм тъжба, тъй като не сте първите, които ми звъните и си желаете парите или матраците ”, изясни Мартин Стоянов. 

Кирил Николов не е открит и на домашния си адрес. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР