Търгът за проектиране, доставчик на тръби и изпълнител на строежа

...
Търгът за проектиране, доставчик на тръби и изпълнител на строежа
Коментари Харесай

Руско издание: Търгът за българската част от Турски поток е нагласен

Търгът за планиране, снабдител на тръби и реализатор на градежа на българската част на " Турски поток ", въпреки и официално да не е завършил, към този момент има явен победител. Според съветското делово издание РБК поръчката ще бъде извоювана от " Тръбна металургична компания " (ТМК) на Дмитрий Пумпянски. Стойността на построяването на 484 км газпровод от границата на Бъглария с Турция до тази със Сърбия ще бъде към €1,4 милиарда, оповестява Money.bg.

``
реклама

Според два източника на изданието, " планът би трябвало да се осъществя с интензивен ритъм, защото в Сърбия работата към този момент е в разгара си ". Според източник, ТМК ще достави 300 хиляди тона тръби и към този момент води договаряния с австрийската " Щрабаг " за построяването.

От съветската компания декларират, че ще вземат участие в търга, който " Булгартрансгаз " ще разгласи и изчаква решението за неговото обновяване. Вчера стана ясно, че свързваната с Христо Ковачки " Атоменергоремонт " е отдръпнала жалбата си.

В Сърбия " Газпром " строи посредством своята " Газстройпром ", само че в България е решила да избере друга компания, с цел да се съобрази с разпоредбите на Брюксел, поради които бе спрян и " Южен поток ", а колосът записа €800 милиона загуби.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР