Таранът Атанас Илиев ще остане на пейката на Черно море

...
Таранът Атанас Илиев ще остане на пейката на Черно море
Коментари Харесай

Атанас Илиев остава на пейката и на “Армията”

Таранът Атанас Илиев ще остане на пейката на Черно море и за гостуването на ЦСКА - София за Купата на България. Четвъртфиналът е идващият вторник от 20:00 часа на “Армията ”. Въпреки че вкара хеттрик в контролата със Созопол (3:0), Илиев ще бъде употребен като жокер от треньора Илиан Илиев. Той ще заложи още веднъж на върха на офанзивата на Исмаил Иса, който се намира в отлична форма в последно време. 

“Знаехме, че Атанас Илиев няма да е в идеално игрово положение, когато идваше. Физически колкото и да си добре, не си ли играл мачове, е тежко. Дай Боже, да ни помогне до края на шампионата, само че може би след подготовката ще е този състезател, който познаваме. И ние би трябвало да се нагодим в някои обстановки с него, както и той с тима ”, разяснява Илиан Илиев след триумфа над Созопол. 

Добрата вест за експерта е, че няма осъдени след последния турнирен кръг. Днес към този момент всички национали ще са на линия. Илиев се надява, че няма да има проблеми с контузени състезатели и ще може да заложи на най-хубавото за визитата на ЦСКА - София. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР