Taoiseach Лео Варадкар каза, че не е трудно“ да се

...
Taoiseach Лео Варадкар каза, че не е трудно“ да се
Коментари Харесай

Варадкар: Срещата с търсещи убежище, които спят в палатки, „няма да промени ситуацията“

Taoiseach Лео Варадкар сподели, че „ не е мъчно “ да се срещне с търсещи леговище, които спят в палатки в Дъблин, само че сподели, че не има вяра това ще „ промени обстановката “.

Той сподели, че е наясно с броя на хората, които са разпънали палатки покрай Службата за интернационална протекция на Маунт Стрийт в Дъблин и го е „ видял със личните си очи “.

Според данните, оповестени от Министерството на интеграцията, има 1260 души, които са подали молба за интернационална протекция в щата, които към момента чакат оферта за настаняване.

Taoiseach сподели Правителството „ прави всичко допустимо “, с цел да откри настаняване, и сподели, че дамите, фамилиите и мъжете с особена накърнимост са предпочитани.

Имаше 13 000 молби за леговище в щата през 2022 година, 415 процентно нарастване на броя на молбите за леговище спрямо 2021 година и 186 % нарастване по отношение на 2019 година

„ Ситуацията е, че имаме доста огромно нарастване на броя на хората, влизащи нелегално в Ирландия, той се е нараснал повече от четири...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР