Танзанийските Попобава – хомосексуални демони изнасилвачи … Някои от най-необичайните демонични

...
Танзанийските Попобава – хомосексуални демони изнасилвачи …
Някои от най-необичайните демонични
Коментари Харесай

Попобава – хомосексуални демони изнасилвачи

Танзанийските Попобава – хомосексуални демони изнасилвачи … Някои от най-необичайните демонични същества съществуват в архипелага Занзибар, Танзания, Източна Африка (Zona666.com). Те се назовават ​​Попобава (Popobawa), което на суахили значи „ прилепски крила “. Най-често, тези същества имат формата на човек, само че могат да одобряват и формата на животно, в това число огромен прилеп. В хуманоидна форма имат огромни уши със подострен връх, единствено едно око и остри нокти. Попобавите тероризират жителите на селските региони. Те работят като демони-изнасилвачи, идващи през нощта и атакуващи сънливата жертва. А жертвите им са най-вече мъже. Според откриватели на паранормални феномени, занзибарските Попобави са вариация на демоните Инкуба (Incubus). Освен, че са насочени към мъже, те се държат по същия метод. Могат да притискат жертвата с тежестта си, седнали на гърдите й. Могат да черпят сила от нея, до момента в който става все по-слаба и по-слаба с всеки ден, до момента в който почине. Могат да се хранят със страха и суматохата на хората.



Точният генезис на Попобава е незнаен. Според една от версиите, те са зародили от мюсюлманската религия в джиновете. Дори има легенда за един джин, който бил извикан от заплашителен шейх, който му заповядал да провокира безпорядък и да плаши хората. Но, в един миг шейхът изгубил надзор над джина и той почнал да се „ забавлява “ по по-различен метод.



Друга догадка е, че са призраци на плебеи. Някога, Занзибар е бил огромен пристанищен център, където са довеждани плебеи от цяла Африка. Всичко това несъмнено е доста забавно, само че за множеството хора това е просто другоземен фолклор. В същото време, за жителите на Занзибар това са кошмари в реалност, които мъчно могат да се нарекат небивалица, тъй че постоянно се оповестява за тях.



Най-известната всеобща офанзива се случва през 1971 година и обгръща цялото село. Тези демони нападат мъже и дами, а хората чуват странни невидими гласове и усещат мощна миризма на сяра. Четете още: Скандинавският Драугр – най-ужасните вампири-канибали Имало толкоз доста набези, че в суматоха селяните почнали да напущат домовете си през нощта. Била основана специфична защита, която патрулирала по улиците и проверявала дали има същински изнасилвачи, които се вършат на „ демони “. Разбира се, никой не бил открит или хванат. Друг всеобщ феномен на изнасилващи демони се случва през 1995 година Тогава доста хора персонално видели Попобава и го разказват като голо хуманоидно създание с дълга опашка. То било толкоз порочно и зло, че нанесло съществени пострадвания на жертвите си, в това число строшаване на кости. Веднъж, група локални поданици съумели да обкръжат Попобава и даже да му нанесат рани, атакувайки го дружно. Но, съществото избягало и траяло с офанзивите си. Някои поданици решили, че локалния глупак е отговорен за протичащото се и го пребили до гибел.



Една от жертвите на нахлуване, разказва претърпяното: „ Усещах по какъв начин нещо стои върху мен и ме притискаше, не разбирах какво се случва. Не можех да викам, тъй като когато се пробвах да го направя, не чувах гласа си. Тогава се случи нещо извънредно. Направи ми нещо, което беше в пъти по-лошо, в сравнение с когато го вършат с жена. Не имам вяра в духове и може би по тази причина той ме избра за своя жертва. Изглежда, че особено атакува тези, които не имат вяра в такива неща. ” Поредната всеобща нервност се случва в Танзания през 2007 година, в крайбрежния град Дар ес Салам. Няколко души разказвали, че „ нещо “ ги изнасилило насън, до момента в който ги мажело със свинска лой. Много учени преглеждат тези феномени като случаи на нощна парализа. По време на сънната парализа не можете да се движите, да крещите, нещо тежко стои върху вас и можете да видите страшни същества. Но, сънната парализа не изяснява по какъв начин следите от такова нощно нахлуване от изнасилвач са забележими по-късно и денем, когато индивидът е безсънен.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР