Таня Христова, издигната от партия ГЕРБ за кмет на Габрово,

...
Таня Христова, издигната от партия ГЕРБ за кмет на Габрово,
Коментари Харесай

Таня Христова спечели четвърти кметски мандат в Габрово

Таня Христова, издигната от партия ГЕРБ за кмет на Габрово, е спечелила 66,58 на 100 от отишлите да гласоподават. Опонентът на Христова,Даниел Петровот „ Възраждане “ има 28,86 на 100.

Това не е изненадващо при ниската изборна интензивност в Габрово през днешния ден и преднината и на първи тур от над 6 хиляди гласа.Христова също ще ръководи за четвърти мандат и ГЕРБ ще имат три кметски кресла в региона.

Тревненци честитят на Денчо Минев първия му мандат. Той е претендент на ГЕРБ и на първия тур беше втори по резултат с минимална разлика след досегашния кмет Силвия Кръстева. Денчо Минев е спечелил 51,59 на 100 от отишлите да гласоподават. Това излиза наяве при обработени 100 % от протоколите на Секционните изборни комисии.Опонентът на Минев - Силвия Кръстева, издигната от коалиция „ ВМРО-Българско национално придвижване “ има 44,54 на 100.

Четвъртото – това в Дряново, за втори мандат се държи от Българска социалистическа партия. Кмет остава Трифон Панчив, който завоюва изборите още на първия тур.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР