Таня Гюрова от Пловдив е сред най-младите феномени у нас.

...
Таня Гюрова от Пловдив е сред най-младите феномени у нас.
Коментари Харесай

 Феноменът Таня Гюрова спасява тежкоболни със скъпоценни камъни 



Таня Гюрова от Пловдив е измежду най-младите явления у нас. С силата си тя избавя ежедневно тежкоболни хора.

За дарбата си схваща, когато е още невръстно дете. “Беше ме доста боязън, тъй като не разбирах какво е”, споделя Таня визуализацията на силата в себе си. Първото си привидение получава на 3 години. „ Помислих го за действителност. Видях жена с дълга до кръста тъмна коса, облечена с бяла нощница с дантели като от Средновековието. Тичаше към мен и плачеше мощно. Дойде, отвори ръката ми и сложи в дланта ми сърчице. После се обърна и си потегли “, спомня си ясно Таня. Тя споделя на майка си, която също имала дарбата да вижда бъдещето.

Днес Таня е 42-годишна жена. Става известна през последните две години, когато избавя живота на петима души, пред които медицината е безсилна. „ Винаги съм виждала неприятни неща – катаклизми, гибел. И когато започнах да оказвам помощ на хората от разстояние по фотография, разбрах за какво виждам неприятните неща – тъй като мога да ги трансформирам “, споделя тя. Първият живот, който избавя, е на 12-годишния Виктор от София. Той се натравя с гъби – с баба му и дядо му объркват печурката с бяла мухоморка. Детето лежи в “Пирогов” в толкоз тежко положение, че докторите споделят на бащата да възпламени свещ и да се моли. Той се обажда на Таня за помощ и тя стартира да насочва своите безмълвни молебствия към свети Архангел Михаил. Прави го няколко пъти, а от самото начало Виктор стиска в ръчичка иконата на светеца по нейно гледище. Ден по-късно заплахата за живота му отминава, а след седмица е изписан. Усложнения няма.

Вторият фрапиращ случай е с 51-годишния Борис Д., още веднъж от София. Постъпва в болница с исхемичен инсулт и множествена склероза. Изписват го в тежко положение – не може да върви, тъй като губи равновесие. Обръща се към Таня за помощ и на втория ден след молитвите й се подвига на крайници. Сега Борис кара самичък и е изцяло независим. След намесата на Таня на живота още веднъж се радва и Мариана Г. Откриват й недоброкачествен израстък на щитовидната жлеза и я оперират. Оказва се, че има излишък, за който са назначени процедури, без да обезпечен резултат. Отчаяна, дамата се обръща към Таня, която го стопява за 2 седмици. По време на нейните молебствия от разстояние Мариана работи по 10 часа дневно, което по принцип е невероятно за положението й. Таня изяснява какво се случва с нея по време на видения й. „ Както си седнал съм умерено, внезапно стартирам да изпитвам мощна болежка в горната част на главата и челюстите ми се сковават. Обхваща ме извънредно мощна сила, вследствие на което стартирам да трептя и получавам сърцетуптене. В годините обратно ми беше мъчно да схвана какво се случва с мен и се паникьосвах. Вече съм се научила да обуздавам силата. В тези моменти виждам бъдещи събития или значима информация за основни места и случки от предишното.

Христо Нанев, биографът на Слава Севрюкова и изобретател на явления, самият той също талантлив феномен, ми сподели, че е мощно впечатлен от дарбите ми и изясни, че получавам информация посредством мощна сурова сила от разнообразни измерения “, приключва Гюрова. Един от предметите, с които оказва помощ на хора в неволя, е са гривни от полускъпоценни камъни за всеки човек според от неговите потребности сега. Зарежда ги със мощна сила. Чудотворните камъни на Таня са осем – драконови вени, седеф, кехлибар, оникс, ахат, планински кристал, жадеит и вулканичен камък.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР