Таня Боева направи брутални разкрития за тормоза, на който е

...
Таня Боева направи брутални разкрития за тормоза, на който е
Коментари Харесай

Таня Боева с брутални разкрития за бившия си и баща му: Заплашваха, че ще ми отрежат главата!

Таня Боева направи брутални разкрития за издевателството, на който е била подложена
Таня Боева проговори за кошмара, през който я е превела ориста през последните пет години, а повода за ужаса се корени в развода с първия й брачен партньор Михаил Бургуджиев.

Поп фолк звездата издаде съвсем през сълзи през какъв пъкъл е предходна и евентуално към момента минава душевен и сигурно е провокирала същински потрес във почитателите си, които десетки пъти са се питали за какво тя внезапно изчезна от музикалната сцена и от публичността въобще.

„Не можех нито да пея, нито да създавам. Бях заплашвана от десетки престъпно проявени лица през последните 4-5 години. Беше въпрос на оцеляване за мен и за моите близки“, показа изпълнителката, а остатъка от описа й, е вцепеняващ откъм обстоятелства.
 таня боева
Снимка: Нова ТВ

„През септември 2017-та бяха първите офанзиви – душевен, прочувствени, физически. Бях спирана по улиците, заплашвана от внушителни фигури. Това, което прочетох сред страниците от следствието, свидетелските показания, които видях, дават отговор. За себе си имам своя отговор. Но не знам… може би тези хора знаят най-добре за какво го вършат, каква приятност носи, какъв брой мъжко е да си мъж и да посягаш на жена, на майка.

Част от тях звучаха по този начин: „Ще ви отрежем главите!“, „Няма да видиш повече детето си!“

Трябвало е непрестанно да бъда заплашвана, мачкана, третирана. Бяха ми споделили и че ще открият опиати в колата ми. Заплахите идваха под всякаква форма – споделяше ми се какво да върша, какво да не върша.

В един миг имаше едно доста огромно следствие от Главна дирекция Национална полиция, в което и аз бях подала сигнал. Започна в действителност съществено следствие. За миг повярвах, че истината ще спечелва. Но до момента още не се е случило.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР