Танцьорка в Денсинг старс“ на косъм от от титлата Мис

...
Танцьорка в "Денсинг старс" на косъм от от титлата Мис България

снимка: Twitter

Коментари Харесай

Танцьорка в „Денсинг старс“ на косъм от титлата Мис България, заради …Мис Нос

Танцьорка в „ Денсинг старс “ на косъм от от купата Мис България, поради …Мис Нос. В сегашния сезон на „ Денсинг старс “, с изключение на състезаващите се известни персони, има и други, правещи мощно усещане.

Една от тях е Йовита Георгиева – танцовата партньорка на Свилен Ноев. Е, той несъмнено е леко вързан в краката, само че Йовита компенсира.

Танцьорка в „ Денсинг старс “ на косъм от от купата Мис България

Малцина са обаче тези, които знаят, че Йови е взела участие в състезанието Мис България преди години – като гледаме визията й, изцяло справедливо. Незаслужено обаче остава на второ място. И не, тъй като първото е било отредено за по-красива от нея, тогава щеше да е обикновено, но… короната отива на главата на Мис Нос. Всички помним Тамара Георгиева, нали?!

Йовита Георгиева, фотография: Twitter

Да, Йовита става първа подгласничка на Тамара, а отзвукът измежду обществото беше взривяващ и въобще не в интерес на Тами. Тогава й измислиха прякора Мис Нос, поради който тя скоростно се подложи на ринопластика, а хората всеобщо упорстваха, че точно Йовита е победителката.

Разбира се, успеха на Тамара беше купена – това и от аероплан се вижда кристално ясно. А и по това време тя беше гадже на сина на бизнесдамата Катя Роуз – Стивън, което също бе от голяма важност. Е, преди месеци се разбра, че Стивън е бил шута на Тамара, с цел да се загаджи с чалга дивата Джорджия.

„ Не чаках това от него, в действителност. И то единствено ден, преди рождения ми ден. Не знам какво да кажа, още съм без думи. Щастлива съм, обичам го, друго не ми е нужно “, коментира  Джорджия.

SafeNews напомня, че скандалната носителка на купата „ Мис България 2017 “ Тамара Георгиева си резна носа, с който си завоюва всички отрицателни мнения, откакто сграбчи короната за най-красива българка.

Тя се подложила на ринопластика, която, съгласно осведомени, е коствала към 5 бона.След като завоюва състезанието, Тамара разгласи, че си се харесва по този начин и че няма желание да ляга под ножа. С днешна дата обаче тя към този момент е с нов нос.

Източник: kliuki

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР