Танци, псувни, заспиване, средни пръсти и неадекватни реакции - през

...
Танци, псувни, заспиване, средни пръсти и неадекватни реакции - през
Коментари Харесай

Дон Диего: Никаква дрога, само пихме бяло вино

Танци, псувни, заспиване, междинни пръсти и несъответстващи реакции - през всичко това мина Диего Марадона по време на дуела на Аржентина с Нигерия, извоюван с 2:1.

Действията на Дон Диего във ВИП ложата на стадиона в Санкт Петербург са даже по-дискутирани от инфарктната победа на "гаучосите ", а фактът, че Марадона е получил здравна помощ на стадиона тормози неговите почитатели.

Много футболни последователи пък се усъмниха, че легендата още веднъж се е поддал на своя огромен недостатък - опиатите.

Самият той обаче, към този момент в много по-добро положение, изясни, че опиати въобще не са намесени, а повода за държанието му е огромното количество бяло вино, което е изпил.

Това Марадона съобщи пред аржентинския публицист и непосредствен собствен другар Даниел Аркучи.

"Вярваш ли, че съм получил сърдечен удар или че са ми инжектирали дрога без това да докара до скандал в ложата? Кълна се в майка си и моя внук Бенжамин, в моя наследник Диегито Фернандо. Кълна се, че нищо не ми се е случило. "

"Сервираха ни единствено бяло вино. И ние изпихме цялото бяло вино. Хората си измислят неща. "

"Росио (приятелката на Марадона б.р.) ми се обади 20 пъти през второто полувреме. Това беше комично, само че няма нищо общо със здравословното ми положение. "

Източник: gong.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР