Тънките парчета пържола, като ютия и закачалка, са чудесни за

...
Тънките парчета пържола, като ютия и закачалка, са чудесни за
Коментари Харесай

За Деня на бащата опитайте лесна за седмицата пържола с подправки

Тънките части пържола, като ютия и окачалка, са чудесни за вечерни ястия, тъй като са цялостни с усет и се подготвят бързо. Но ароматните подправки и бързата марината елементарно издигат месото до ядене, почтено за специфичен мотив. Съчетаването му с елементарна част от отчасти пюре от нахут ще задоволи този човек с месо и картофи в живота ви за Деня на бащата.

За тази рецепта от нашата книга „ Milk Street Tuesday Nights “, която лимитира рецептите до 45 минути или по-малко, се вдъхновихме от Моро, лондонския ресторант на готвачите Сам и Сам Кларк. Те сервират своята пържола върху хумус, само че нашият по-опростен метод към нахута икономисва време и старания, без да жертва усета.

Първо, мариноваме за малко месото в соев сос, по-късно го подсушаваме и го намазваме със примес от едро надробен кимион и семена от копър, сол и черен пипер. Когато смилате семената, не забравяйте да ги запазите груби - не ги стривайте на прахуляк. Това оказва помощ за образуването на коричка при запичане на месото и предо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР