Танкът на европредседателството сама си вкара автогол и вместо да

...
Танкът на европредседателството сама си вкара автогол и вместо да
Коментари Харесай

ЛилитУ призна как са се изложили с европредседателството, Фейсбук я попиля от подигравки!

Танкът на европредседателството сама си вкара автогол и вместо да си изпише вежди, си извади око сам-самичка.

С опита да отбрани себе си и баце, ЛилитУ Павлова безусловно призна, че шефството на страната ни е било цялостен неуспех. Самата тя в профила си във Facebook тотално омаловажи "успешно извършеното председателство " като го постави в кавички...

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Във връзка с публикуваната подправена вест, че аз и екипът ми ще получим хиляди левове награда за „ сполучливо извършено председателство “, ви уведомяваме, че единственият тласък през последните шест месеца за нас е удовлетворението ни от добре свършената работа. Надяваме се, че даже с парченце, всеки един от нас е съдействал за възстановяване на имиджа на страна ни и за основаването на правила. Надяваме се такива да има и за интернет измислиците скоро! "

Дали е събрала храброст да прочете мненията под поста си не знаем, само че те са повече от показателни по какъв начин обществото възприема "стройната " министърка и цялото показване на държавното управление като домакини на Европа. Сарказъм и директни насмешки:

Пламен Тачев - А, хубава работа, и като министър ли не ви заплащат? Подайте сигнал към ревизия по труда за забавено заплащане тогава.

Ава Гаел - Не е ли малко обидно за народа да го ръководят хора, които работят единствено за едното задоволство? Всеки би трябвало да си знае цената и не е обикновено да работи просто по този начин. Ако човек не желае пари, значи има мнение за себе си, че трудът му не коства нищо. Не се тормозете да желаете. Ако работите просто по този начин, за задоволство, значи има нещо гнило или не работите качествено.

Vladimir Dimitrov - На процедура, ти би трябвало към този момент да правиш сапунка в Сливенския...

Бай Михал - А правилна ли е новината, че сте свалили 50 кг около Прецедателството? Ще разкажете ли за диетата при Гала?

Карикатурите - Ooу, ЛьилЬи, ти не си Фчас, д€€б@!
Върнете ни парите - по 6 житкойна на чуйЬек!

Ивайло Попов- Не знам, не знам. След толкоз години някак ГЕРБ не може да ни убеди, че не е имало комисионни при поправки, цветни градини, кетъринг и прочие....

Vladislav Ivanov - За какво са ви награди, вие милиарди откраднахте, дебели пребоядисани комуняги

Stoyan Tonev Dimitrov - Или може би, новината е погрешна с това, че екипът ви ще получи награда, а в действителност единствено вие?

Stoyan Tonev Dimitrov - Имате поради, че отново ще ремонтирате плочките пред НДК и ще вършиме килими от цветя ли? Или още не са ви дали наградите от предните поправки?!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР