Тандемът Александър Кадиев и Десислава Стоянова зареждат сутрините на зрителите

...
Тандемът Александър Кадиев и Десислава Стоянова зареждат сутрините на зрителите
Коментари Харесай

Неочакваното решение на Сашо Кадиев

Тандемът Александър Кадиев и Десислава Стоянова зареждат сутрините на феновете с предаването " Преди обед " към този момент съвсем 12 години. Още по време на първите им ефири си пролича, че и двамата са доста разнообразни характери, само че с годините потвърдиха, че има метод даже и най-големите противоположности да се сработят.
 Александър Кадиев и Ивелина Чоева - подготвени за идната значима крачка във връзката си
Следващата крачка за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

С какво се похвали двойката

След повече от десетилетие всеки работен ден на екран обаче Сашо Кадиев е взел решение да напусне предаването. Това стана ясно през днешния ден, 21 юли, когато е последният работен ден на артиста в bTV, написа.

" За мен това беше едно от най-вълнуващите завършения в живота ми, беше ми пъклен мъчно да взема това решение. За мен " Преди обед " е доста повече от предаване, за мен това е животът ми през последните 12 години. Тук израснах като човек и експерт, тук се научих да ставам рано, само че не и да пристигам в точния момент, научих, че фантазиите се сбъдват и всичко е допустимо. Двама неопитни " зайци ", каквито първоначално бяхме аз и Деси, с доста хъс успяхме да станем добри водещи. Допусках и неточности, само че се учих от тях. Тук срещнах невероятни хора, тук най-накрая съумях да изляза от сянката на майка си, което не е малко ", сподели Сашо Кадиев.

Решението да слезе от телевизионния ефир той изясни с натоварения си график и желанието да се концентрира върху кариерата си на театралната сцена и в киното и да прекарва повече време със фамилията си.
 Александър Кадиев, Ивелина Чоева и новината за годежа им
Големите вести на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Коледа е време за...

По време на последния прочувствен ефир на Александър Кадиев в " Преди обед " стана ясно също, че неговото място до Деси Стоянова от новия сезон ще заеме най-хубавият му другар от над 30 години - Слав. Той гостува в студиото, с цел да опише за другарството им и да разкрие, че е приел да бъде водещ от есента.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР