Тамрон Хол откровено разказа за убийството на сестра си в

...
Тамрон Хол откровено разказа за убийството на сестра си в
Коментари Харесай

Тамрон Хол разказва за „The View“, че се е почувствала „безпомощна“, когато убийството на сестра й остана неразкрито

Тамрон Хол искрено описа за убийството на сестра си в утринния епизод на The View – и по какъв начин то е изиграло роля във вдъхновяването на воин в новата й художествена книга, Watch Where They Hide.

Романът, който е вторият от поредицата, наблюдава престъпния кореспондент Джордан Манинг, който ненапълно се основава на началото на Хол като публицист, отразяващ същия вид темп. Когато майка, която си стои у дома, изчезва малко откакто напусна вербално насилствения си брачен партньор, сестра й Шели се обръща към Джордан, с цел да притегли вниманието към случая.

Както уточни Съни Хостин, Хол страда от посттравматично стресово разстройство вследствие на отразяване на закононарушения – и написването на книгата й даде отдушник да смъкна част от тежестта от плещите си.

„ Започнах да пиша тази история, тъй като това, което върша е, че диря случай, който съм покрил, от който не мога да се отърся, и стартирам процеса си на писане оттова “, сподели Хол. „ Докато писах, Джордан нормално съм аз. Тя е вд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР