ТАМПА, Флорида (AP) — Безопасност Джордан Уайтхед и Tampa Bay

...
ТАМПА, Флорида (AP) — Безопасност Джордан Уайтхед и Tampa Bay
Коментари Харесай

Джордан Уайтхед се съгласява на 2-годишен договор за 9 милиона долара, за да се присъедини отново към Buccaneers, казва източник на AP

ТАМПА, Флорида (AP) — Безопасност Джордан Уайтхед и Tampa Bay Buccaneers се споразумяха за двугодишен контракт за 9 милиона $ контракт на стойност до 10,5 милиона $, сподели човек, осведомен със договорката, пред Асошиейтед прес в сряда.

Човекът приказва с AP при изискване за анонимност, защото договорът не може да бъде публично подписан до началото на новата година на лигата в сряда следобяд.

27-годишният Уайтхед се завръща в Тампа Бей, откакто прекара последните два сезона с Ню Йорк Джетс. Той беше определен в четвъртия кръг на драфта през 2018 година и беше титуляр в отбраната на Бъкс, което оказа помощ на Том Брейди да завоюва Супербоул през сезон 2020 година

Уайтхед, който има 11 прихващания, се появи в 93 мача над шест сезона, в това число 89 старта. Той стартира всеки мач през двете си години с Джетс и имаше най-високите в кариерата си четири прихващания през 2023 година – три от тях по време на откриващата победа на Ню Йорк над Бъфало Билс.

___

AP NFL: https://...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР