Тъмнокосата мацка публикува страстен кадър в социалната мрежа с Мастагарков

...
Тъмнокосата мацка публикува страстен кадър в социалната мрежа с Мастагарков
Коментари Харесай

Веднага щом стана победител в Игри на волята, чалга звезда го налази

Тъмнокосата мацка разгласява буен кадър в обществената мрежа с Мастагарков

Знойната попфолк изпълнителка Цветина показва, че е рисково близка с някогашния футболист, който отпадна на крачка преди огромния край. Тъмнокосата мацка разгласява буен кадър в обществената мрежа с Мастагарков. На фотото двойката аха да впие устни един в различен, само че най-интересното, несъмнено, не е запечатано в мрежата.

" Предстои нещо зрелищно. Няма да ви издаваме, ще оставим на въображението ви ", написа под сантименталния кадър Цветина.

Певицата е измежду най-начетените в попфолк гилдията. Цветина може да се похвали с цели 3 висши образования - " Маркетинг и продажби ", " Корпоративен мениджмънт ", както и " Криминалистика ".

Най-вероятно Мастагарков ще бъде част от нов клип на Цветина. Бившият футболист сега е модел. И постоянно изгрява във видеа на изпълнителки. Преди година е основно настоящо лице в един от шлагерите на Галена.

Други пък считат, че двамата може да са влюбени. Това обаче е малко евентуално. По информация на " България Днес " Мастагарков си има другарка от няколко месеца. Както към този момент писахме, това е най-красивата тийнейджърка в света - Вени Савова.

Двамата се залюбват след края на " Игри на волята ". В шоуто Мастагарков все повтаряше, че е време най-накрая да си откри половинка.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР