Тъмночервено Рено със софийска регистрация, черно Ауди с ямболска и

...
Тъмночервено Рено със софийска регистрация, черно Ауди с ямболска и
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от адската катастрофа край Поморие

Тъмночервено Рено със софийска регистрация, черно Ауди с ямболска и сливенски Фолксваген са колите от днешната злополука край Поморие, за която ви съобщихме по-рано.

Както към този момент писахме двама души са починали при ПТП-то, други двама са заклещени в колите, а майка и дете са тежко потърпевши.

В правата от остарелия път сред бензиностанция " Дега " и къмпинг " Европа " има три коли за спешна помощ, противопожарен екип и голям брой полиция.



По данни на Флагман Аудито се е движило в посока от Поморие край Бургас, като водачът е подхванал изпреварване на сливенския Фолскваген. В региона на буните, от отбивката обаче изскача незнаен все още автомобил, който сече пътя на Аудито и за избегне злополуката водачът на немския автомобил прави внезапен завой, след което блъска Фолксвагена.

Друга версия обаче е обвързвана с държанието на водача на Аудито, който е карал с превишена скорост - доста по-висока от разрешената.

До този миг изрично е открито, че Аудито откакто блъска Фолксваген, изхвърча в канавката, а аленият сливенски автомобил се завърта и блъска челно насрещно движещото се мрачно алено Рено със софийска регистрация.

И двамата починали са от сливенската кола. От софийското рено са извадени и превозени до болница три дами и малко дете.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР