Тъмните кръгове около очите могат да се появят по различни

...
Тъмните кръгове около очите могат да се появят по различни
Коментари Харесай

Как да премахнете тъмните кръгове около очите

Тъмните кръгове към очите могат да се появят по разнообразни аргументи, като появяването им ни кара да изглеждаме изтощени и състарени. Понякога битката с тях може да е в действителност сложна и упорита. За да съумеете да върнете белотата на кожата към очите и с цел да изглеждате още веднъж по-млади, пробвайте някои ефикасни способи да премахнете тъмните кръгове към очите.

Възрастта оказва въздействие

За страдание, напредването на възрастта основава все по-големи условия за поява на тъмни кръгове. За да противодействате на остаряването и с цел да го забавите оптимално, прилагайте хидратираща грижа в дълбочина за кожата в тази деликатна зона. Правете го още от по-ранна възраст, с цел да се радвате на по-късна демонстрация на бръчки след това.

Превенцията е най-хубавият метод да забавите стареенето. След като един път стартират да личат, бръчките и тъмните кръгове се повлияват в действителност мъчно от разнообразни процедури. Затова е значимо да се стартира подобаваща предварителна защита в точния момент. Използвайте ревитализиращи маски, хидратиращи масла, пийте доста вода и се хранете разнообразно с артикули, които включват витамини, минерали, доста антиоксиданти, потребни протеини, омега-3 мастни киселини и храни, съдържащи колаген.

Добър сън

Добрият сън има доста мощен антистареещ резултат. За да намалите тъмните кръгове и появяването на бръчки към очите, старайте се да спите добре, задоволително дълго и едновременно всяка нощ.

Мийте лицето преди лягане

Всяка вечер преди лягане използвайте гальовен почистващ лосион или тоник, благодарение на който да премахнете мръсотията и наслагванията от деня. Тази ежедневна рутина оказва помощ за по-млада и красива кожа за в бъдеще.

Предпазвайте кожата от слънцето

UV-лъчите са забележителен фактор за преждевременното стареене на кожата на лицето и образуването на тъмни кръгове и пигментни петна. Използвайте оптималната отбрана против слънчевите лъчи. Всеки ден нанасяйте предпазен крем срещу UV-лъчи с висок фактор на отбрана.

Витамини от група В

Обсъдете с персоналния си доктор дали е належащо да приемате добавки от витамини от група В, с цел да компенсирате дефицита им. Наблегнете и на храните, богати на тези витамини. Те са значими за битката с тъмните кръгове, тъй като имат противовъзпалителен резултат и подтикват кръвообращението в тези наранени зони.

Етерични масла

Сутрин измиването на лицето е също толкоз значимо, колкото и вечер преди лягане. След това вместо да употребявате кремове с тежки формули и други добавени съединения, нанесете натурални етерични масла за хидратиране на деликатната кожа в тази зона. Маслото от жожоба, смесено с малко масло от лимон или чаено дърво е прелестен метод да се преборите с тъмните кръгове и бръчките към очите. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР