Тъмнината на пътя е изключително сериозна предпоставка за възникването на пътно произшествие,

...
Тъмнината на пътя е изключително
сериозна предпоставка за възникването
на пътно произшествие,
Коментари Харесай

FORD с интересна иновация за повишаване на безопасността на пътя

Тъмнината на пътя е изключително сериозна причина за възникването на пътно произшествие, което може да бъде избегнато с лекост, в случай че при прекъсване се осигури задоволително добра светлинна индикация за протичащото събитие.

За да подсигурява в допълнение равнище на обезопасяване за профилираните си сервизни лекотоварни автомобили- ВиК, енерго- и газоподаване, спедиция и други, по време на тяхното позициониране на пътя или в спешното платно, от Ford са разработили новаторска осветителна система под формата на специфични панели с подсветка за задната част на превозното средство.

От Ford споделят, че до момента в който за ефективната работа на класическите рефлекторни винили е нужен външен източник на светлина с непосредствено попадение на светлинния вързоп върху тях, то при тяхната уникална все още разработка Electronic High Visibility Panels се разчита на активиране с електрическа сила на тъничък слой фосфорен газ за осветяването на червените предупредителни панели.



От Ford споделят, че след извършени в сътрудничество с Northumbrian Water Group изпитания на новата система, тя е налична за поръчка за Transit и Transit Custom във Великобритания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР