Тъмни облаци надвиснаха над бъдещето на Милуоки Бъкс. Отборът с

...
Тъмни облаци надвиснаха над бъдещето на Милуоки Бъкс. Отборът с
Коментари Харесай

Милуоки трябва да направи нещо невиждано, за да продължи напред


Тъмни облаци надвиснаха над бъдещето на Милуоки Бъкс. Отборът с най-хубав баланс от постоянния сезон е изправен пред голям неуспех, откакто изгуби трети следващ мач в серията си с Маями Хийт. “Горещите” завоюваха мач №3 със 115:100 след опустошителното 40:13 в последната четвърт, осигурявайки си задатък от 3-0 победи в полуфиналната серия. Маями се нуждае от още единствено един триумф, с цел да доближи до финалите на Източната конференция за пръв път от 2014-а.

NBA teams that fall behind 3-0 in a best-of-seven playoff series are 0-139...

That includes 0-3 at The Bubble... where thoughts OF getting home, as LeBron James explained a week ago, tug at everyone
— Marc Stein (@TheSteinLine)
Историята не е на страната на Янис Адетокумбо и Милуоки. Никога до момента тим, който е изоставал с 0-3 в плейофна серия, не е успявал да обърне резултата и да продължи напред. Никога до момента от 139 случая в плейофната история на НБА. Джими Бътлър и съотборниците му към момента са без загуба в плейофите, само че. На същото мнение е и съотборникът му Джордж Хил.

“Можем да напишем история тук. За първи път играем в “балон”. За първи път тим може да обърне серия от 0-3. Просто би трябвало да имаме вяра в себе си и да не си и помисляме, че сезонът е приключил”, съобщи Джордж Хил след мач №3.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР