Тъмната страна на Везните Везните могат да бъдат малко по-неверни

...
Тъмната страна на Везните Везните могат да бъдат малко по-неверни
Коментари Харесай

Тъмните страни на всяка зодия - 2 част

Тъмната страна на Везните

Везните могат да бъдат малко по-неверни от време на време, а вие в никакъв случай не знаете какво мислят, тъй като с цел да избегнат спор в никакъв случай не споделят това, което мислят. Те са хора, които не знаят по какъв начин да бъдат сами, непрекъснато търсят романтика и съблазняване, с цел да могат да бъдат в личната си коза -  банални и повърхностни. 
 Тъмните страни на всяка зодия - 1 част Тъмните страни на всяка зодия - 1 част
Всеки знак има сенчеста страна, част от себе си, която е неукротима, нещо, което води до избран повтарящ се кръг на държание. Когат...

Тъмната страна на Скорпиона

Неговата уязвимост е неговата активност и трудност. Те са отмъстителни хора, които могат да бъдат доста жестоки, ревностни и притежателни. Скандални, те търсят непрекъснати спорове и борби. Те са фенове на властта и доста амбициозни, постоянно се стремят да преобладават във всички обстановки. Манипулатори - те имат способността да накарат другия да се усеща отговорен.

Тъмната страна на Стрелец

Стрелците постоянно са прави и в никакъв случай не бъркат. Те непрекъснато спорят, бият се и предизвикат другите. Като хора, които обичат свободата, те не са склонни да се обвързват с сътрудниците си или да бъдат прекомерно правилни. Те пилеят пари, тъй като са фенове на празненства, пътувания и завършения. 

Тъмната страна на Козирога
 Пет потвърдени метода по какъв начин да сдържаме гнева си Пет потвърдени метода по какъв начин да сдържаме гнева си
Ако сте от хората, които се ядосвате доста постоянно и в действителност желаете да извършите нещо по въпроса, то ние можем да ви помогнем. В тази ст...

Те могат да бъдат студени и отдалечени хора, ненапълно песимистични и отрицателни. Първият им отговор постоянно е НЕ на всичко. Те обичат да бъдат престиж, да бъдат шефове и постоянно са контролиращи и преобладаващи. Те се ръководят доста от правила и акуратност и в случай че някой не ги съблюдава, елементарно се ядосват. Те са скъперници, алчни и строги. Отшелници, не обичате празненства. Те не поддържат връзка с никого, в случай че не е с амбициозни цели.

Тъмната страна на Водолея

Те са откъснати хора, които бягат от любовните връзки. Те са умствени, наблюдателни и пресметливи, които заобикалят да вършат взаимни отстъпки и да се обвързват надълбоко с някой различен. Те не се интересуват от мнението на другите, което постоянно ги кара да споделят това, което мислят, колкото и неуместно да е то. 

Тъмната страна на Рибите

Рибите са доста взискателни хора. Тяхната сензитивност ги кара да са склонни към меланхолия, да са малко самостоятелни, да плачат непрекъснато и да поемат ролята на „ жертва “ в живота. Те постоянно са манипулативни и опонират на мислите си. Слаби по темперамент и доста постоянно мързеливи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР