Тамара Глоба е един от най-добрите астролози в световен мащаб.

...
Тамара Глоба е един от най-добрите астролози в световен мащаб.
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Куп пари и щастие за 5 зодии през юни

Тамара Глоба е един от най-хубавите астролози в международен мащаб. Знаменитата експертка в разчитането на звездите разкри какво може да чакаме от първия летен месец, предава jenata.blitz.bg.

Според Глоба през юни представителите на 5 зодии ще се радват на доста благополучие. Според нея животът им ще се преобърне и преобрази до неразбираемост. Астроложката вещае на тези знаци доста пари, триумфи в кариерен и любовен проект и неописуемо благополучие. Тя е безапелационна, че това ще е най-хубавият им месец от годината.

Звездите дават обещание триумф през юни 2021 година на Телеца , който при започване на месеца безусловно ще хване " бика за рогата " или в нашия случай " шанса за опашката ".

Според Глоба представителите на този знак ще съумеят да завържат контакти с нужните хора, с цел да реализиран всичките си цели. Този летен месец ще се окаже мощен и за персоналния живот на Телците.

Юни ще подреди всичко при Близнаците , което не е минало по проект. Късметът ще стане техен сателит освен в професионалните каузи, само че и в любовните. Астрологът отбелязва, че този знак ще има опция да покаже лидерските си качества при започване на месец юни.

Първият летен месец ще бъде доста сполучлив и за Лъвовете . През юни ориста ще бъде на страната на тези, които работят в обществената сфера или се занимават с творчество. Всяко начинание на Лъвовете през този интервал ще бъде увенчано с триумф.

Ще може да постигнете всичките си цели, стига да решите, че желаете това да се случи тъкмо в този момент.

Юни ще донесе доста приятни промени за Девите , нови провокации и достижения. Според Тамара Глоба представителите на този знак даже не би трябвало да влагат кой знае какъв брой доста старания, с цел да им потръгне. Ако имате потребност от помощ, може да я получите от хора от вашето обграждане.

Юни ще е най-успешният месец и за Водолея . Глоба поучава всички съществени проекти и цели да бъдат изпълнени точно в този интервал. В началото на лятото някои от представителите на знака ще могат да трансфорат едно от заниманията си в източник на приходи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР