Тамара Екълстоун беше критикувана от последователите си, когато разкри екзотичния

...
Тамара Екълстоун беше критикувана от последователите си, когато разкри екзотичния
Коментари Харесай

Тамара Екълстоун беше критикувана, когато разкри екзотичен див домашен любимец, който е получила за рождения ден на дъщеря си

Тамара Екълстоун беше подложена на критика от почитателите си, когато разкри екзотичния домакински любим, който е получила за щерка си.

Светската персона и щерка на някогашния началник на Формула 1 Бърни Екълстоун, 39, сподели доста необичайния домакински любим на рождения ден на 10-годишната си щерка София. Тя показа фотография на момиченцето си, позиращо до безделник в фамилния им дом. София можеше да бъде забелязана да държи главата на ленивеца, до момента в който висеше на клон в хола.

Тамара също показа фотография на София и по-малката сестра Серена, на три години, усмихнати под ленивеца. Феновете не сдържаха мислите си по какъв начин моделът докара животното, което е най-подходящо за живот в тропическите гори, в дома си в Лондон. Един сподели: „ Ленивците са самотни същества, които желаят да бъдат оставени сами, тъй че за разлика от домашните животни, те не обичат да бъдат докосвани. Те също не харесват хората. Обичам вашата страница, само че това е гадно. Тези същества НЕ са за вас приятност. "

Друг добави: „ Отврате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР