Там празнуват рождения ден на малката дъщеря на Фатик –

...
Там празнуват рождения ден на малката дъщеря на Фатик –
Коментари Харесай

Събраха Всички Погледи! Вдовиците На Легендарните Босове На Вис Избиха Рибата! Вижте Само Какви Ги Вършат Самите

Там честват рождения ден на дребната щерка на Фатик – Александра. Тя навърши 26 години и събра най-близките си хора в Мароко. Компанията е най-вече женска, изключение прави единствено гаджето на Александра – Адам, и още двама другари. Останалите са майка й Адриана и Мая Илиева, сестра й Адриана и няколко приятелки, написа разкрития.ком. Към компанията се причисли и най-хубавата другарка на наследницата на Фатик Кристина Милева.

Веселата група се настани в най-шикозния комплекс в Маракеш. Хотелът е издигнат в далечната 1923 година и е същинско архитектурно украшение. Цените на общоприета стая стартират от 750 $ на нощ. В хотела са отсядали Чърчил и Хичкок.

Големият ваучър беше в събота. Той бе в един от най-известните локални заведения за хранене, изискан напълно в марокански жанр. Веселата компания опита локалната кухня и вино, както и една от най-скъпите марки шампанско в света. За положителното им въодушевление се погрижиха музиканти онлайн. Не мина и без обичайните танци на кючекчини. Някои от тях даже танцуваха върху масата на дамската компания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР