Там певицата планира да пее по клубовете и да се

...
Там певицата планира да пее по клубовете и да се
Коментари Харесай

Жана Бергендорф бяга в Англия след неуспеха на Евровизия

Там певицата възнамерява да пее по клубовете и да се отдаде на обичаното си хоби–музиката. След неуспеха на българската групировка на „ Евровизия”, Жана изчезна от светския хоризонт у нас и май няма желание да се връща назад на него.

Жана и четиримата й сътрудници от групата оповестиха, че ще продължат да работят дружно и да вършат песни, само че все пак певицата възнамерява да отпраши към Острова в най-скоро време, разкриват доближени до певицата, цитират от „ България днес”. „ Тя нееднократно е признавала, че не може да се занимава с друго, с изключение на с музика. Това е нейната обич, занимание и препитание”, разкрива непосредствен до изпълнителката на „ Самурай”. Прави усещане, че Жана към този момент не е и по този начин дейна в обществените мрежи. Тя съвсем не се вясва в интернет, нито има предпочитание да споделя с другари и фенове къде се намира и какво прави.

Приближени до скандалната, само че безпределно надарена певица, са безапелационни, че синът й Леон е единствената причина, заради която не е емигрирала до момента. Мъникът е начален възпитаник и посещава школо в столицата. „ Ако нямаше дете още преди време щеше да напусне България. Преживя доста разочарования и катарзиси, имаше моменти, в които нищо не я задържаше тук, с изключение на детето”, кълнат се близки на Жана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР