Там, където е Хамас, стуацията в много отношения прилича на

...
Там, където е Хамас, стуацията в много отношения прилича на
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Там, където е Хамас, стуацията в много отношени...

" Там, където е " Хамас ", стуацията в доста връзки наподобява на Ислямска страна - извънредно безчовечие, крайни садистични произшествия, които раздвоиха публичното мнение във връзка с Палестина. Палестинците в Израел и към Израел са много разграничени във връзка с политическото си водачество. В този смисъл, когато разясняваме рисковете в България, би трябвало да се опитаме да разделим тези хора и евентуално службите би трябвало да го вършат. Протестът на палестинците в България беше много по-различен от това, което виждаме в Западна Европа - беше доста по-вял в доста връзки ". 

Според анализатора ситуацията наподобява не толкоз рискова за нас. 

За риска от миграционна вълна Безлов акцентира, че там също би трябвало да се прави разлика във връзка с войната с Ислямска страна. 

" Ние нямаме миграционен поток от Ивицата Газа. Населението там е блокирано. Ако погледнем българската мигрантска статистика, има важен % хора, които минават през България и които се самоопределят като палестинци (в интервала преди протичащото се в Газа) - те са 5-6-и в класацията от мигранти, преминаващи през България тази година, вероятно голямата част са на първо място палестинци от близките страни, които са в бежански лагери и които мигрират към Западна Европа по стопански аргументи ", изясни той. 

Египет се опасява, че " Хамас " е обвързвана с Ислямски братя, които са огромна опасност за страната, изрече мнение Тихомир Безлов във връзка с затворената граница към Египет. По думите му там има политическо решение за сходно държание. 

Отношенията президент - изпълнителна власт са комплицирани, изключително през последната година и половина, разяснява анализаторът по отношение на българската реакция на протичащото се. 

Всички европейски служби като се изключи английската имаха същите оценки като българските за това, че евентуално няма да има война в Украйна, подсети още той и добави: " Безспорно е, че чакаме повече от службите, само че би трябвало да имаме поради и финансирането, което получават, което е непретенциозно на фона на всички институции ". 

Според него казусът е, че нормално президентската институция не се е политизирала толкоз. След толкоз служебни кабинети и влизане с фрагменти и симпатизанти в изпълнителната власт, обстановката към този момент е друга за нашето президентство, изрече мнение той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР