Тълкуването на сънища може да бъде сложна работа, особено ако

...
Тълкуването на сънища може да бъде сложна работа, особено ако
Коментари Харесай

Защо е важно да си водим дневник за сънища?

Тълкуването на сънища може да бъде комплицирана работа, изключително в случай че съновиденията си са неразбираеми, комплицирани и страшни. Ако обаче започнете да си водите дневник, това може доста да ви помогне. Вписването на вашите прекарвания по време на сън в бележник, от една страна, ще ви помогне да не ги забравите, а от друга – ще ви помогне да направи разбор на подсъзнанието си, считат експертите по пояснение на съновидения.

Воденето на дневник би трябвало да се трансформира във ваша рутина, като най-добре е да записвате своите сънища на две места. За задачата не използвайте някоя вехта тетрадка с надраскани страници, тъй като това би било неуважително към вашата личност и прекарванията на астралното ви тяло.

Подберете два красиви бележника, с цел да покажете, че в действителност имате връзки към своите дневници. Скоро те ще ви се отблагодарят с разтълкуването на вашите сънища.

 Сънища

След като сте си набавили две принадлежности са писане, позиционирайте едното на нощното си шкафче, а второто - на място в дома, където отдъхвате постоянно (например във всекидневната). Първия дневник използвайте директно след събуждане.

Още щом отворите очи, посегнете към него и запишете всичко, което си спомняте от съня си. Не се опитвайте да ставате и да се раздвижвате – това единствено ще обърка съзнанието ви. Оставете всичко останало за по-късно.

Когато към този момент са минали няколко часа от събуждането ви, върнете се още веднъж към първия дневник, само че този път вземете и втория. Вглеждайте се в записките си и в този момент запишете във втория дневник асоциациите, които те провокират. Възможно е да изплуват и нови мемоари от съня – тях също запишете във втория дневник.

 Дневник за сънища

Воденето на дневник за сънища би трябвало да се случва всеки ден, като при съответния запис би трябвало да попада дата. Първоначално всичко ще ви се коства доста комплицирано, само че последователно, проследявайки своите мисли насън, детайлите в съновиденията и тяхното пояснение, ще научите доста за живота и страховете си.

Освен това ще отключите и креативния си капацитет. Не забравяйте, че някои открития и творби на изкуството са се зародили точно по време на сън!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР