Tалията и бедрата са най-проблемните зони при девойките и дамите,

...
Tалията и бедрата са най-проблемните зони при девойките и дамите,
Коментари Харесай

Мазнините по корема се стопяват за 6 дни с тези 6 важни правила

Tалията и бедрата са най-проблемните зони при девойките и дамите, и не всяка диета, колкото и жестока да е тя, съумява да понижи размера им, написа actualno.com. Ако желаете бързо да изчезнат досадните мазнинки, които изскачат отдолу под ефирните летни облекла, без комплицирани диети и ограничавания, спазвайте прецизно тези 6 предписание и само за 6 дни ще придобиете два пъти по-малък корем:

1. Намалете приема на сол. Да, солта може да придава прелестен усет на ястието, единствено че поради нея задържаме водата в организма - огромна част, от която се задържа точно в корема, а с това уголемява размера му. Избягвайте тестени закуски и полуфабрикати, които са цялостни със сол.

2. Намалете приема на въглехидрати. Оризът, хляба и тестените творби са част от ежедневната диета, единствено че те се състоят от въглехидрати. Именно те са виновни за мастните натрупвания върху стомаха, затова се стремете да ги избягвате или ги подмените с продукти, които съдържат повече протеини. Вместо хляба или спагетите, яжте обезсолено сирене или яйца.

3. Забравете млякото. Лактозата може да предизвика проблеми с храносмилането и мощно усещане за подуване на корема. Опитайте минимум 1 седмица да премахнете млякото от менюто си и ще забележите разликата. Ако не можете напълно да се откажете, заменете го с кисело мляко или бадемово мляко.

4. Не яжте всевъзможни плодове. Въпреки че плодовете са здравословни, някои плодове могат да предизвикат подуване на корема. Ябълки, диня, банан, крушата и пъпеш са много вкусни, единствено че мъчително се преработват и могат да доведат до газове, а това форсира подуването на корема. По-добре е да ядете грейпфрут, лимон, портокал или горски плодове.

5. Откажете се от лютивите подправки. Те провокират жлъчни киселини и втвърдяват корема. Въпреки че може да бъдат и здравословни, пробвайте да ги избегнете за една седмица. Вместо тях, използвайте подправки като босилек, риган и мащерка.

6. Изхвърлете захарта, алкохола и бързата храна. Това са трите неща, които би трябвало да избягвате, дори и да ги обожавате. Ако желаете плосък корем, то тези 3 съставки би трябвало напълно да махнете от диетата или минимум по време на 6 -те дни, когато желаете да свалите корема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР