Талисманът на “Левски” е ясен. Ръководството на “сините” обяви, че

...
Талисманът на “Левски” е ясен. Ръководството на “сините” обяви, че
Коментари Харесай

“Левски” показа новия талисман на тима

Талисманът на “Левски” е явен. Ръководството на “сините” разгласи, че планът навлиза във крайна фаза, откакто към този момент е явен дизайнът на новия “син” другар на клуба.

:

Скъпи левскари, с особена горделивост и неспокойствие ви представяме един план, по който работихме настойчиво, търпеливо и взискателно, тъй че да създадем лъвски скок към най-новия член на левскарската общественост – „ синият “ амулет!

По образеца на най-хубавите модерни практики, които употребяват спортните и в частност футболните клубове, достигнахме до дизайн, който считаме, че покрива напълно визията за вашия нов „ наследник “ другар. Той ще е измежду вас на стадиона, при разнообразни събития и гостувания, ще се среща с деца и ще популяризира левскарската концепция.

И тъй като горделив амулет на популярен клуб като Левски би трябвало да носи с особена горделивост своето име, напълно скоро ще стартираме акция по неговото кръщаване. Кой ще стане негов кръстник, кой може да предлага имена и какви изненади ви чакат към цялата акция следва да разберете напълно скоро. А в този момент дайте по един лайк на новия си „ наследник “ другар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР